Инвестиции в недвижими имоти или какво трябва да знаем?

28 Мар 2022

Време за четене: 2 минути

Преди да се впуснем в каквото и да било начинание, добре е да имаме план. Това важи особено за инвестициите в недвижими имоти. Често хората решават, че искат да инвестират в имот и купуват къща, защото сделката им се е сторила добра, без да имат план какво точно ще правят с тази къща.🏠

Ето още няколко съвета на специалисти за това какво трябва да имаме предвид, преди да започнем бизнеса си:

👉Не е толкова лесно – не се подлъгвайте по глупави обяви за това как може да забогатеете за нула време от инвестиране в недвижими имоти. Ако искате да се занимавате с това професионално, трябва ви много труд и най-вече знания.

👉Работете в екип – не може вие да правите всичко от проучването до поправянето на кранчета. Наемете хора, които да вършат нещата, които не е необходимо да бъдат свършени лично от вас. Трябва да имате връзка с един добър брокер на недвижими имоти, за да имате човек, който да поеме отговорността от към юридическата част от сделката. 👨‍💼

👉Цената – дръжте емоциите настрана и се концентрирайте върху целта си. Както казахме, трябва да имате план и да работите по няколко проекта едновременно, за да не се обвързвате прекалено с един имот.

👉“Напишете си домашното” - Всяка инвестиция има риск. Така че, преди да се заемете с нещо, се постарайте да се образовате по темата.

👉Проучете имота внимателно – колко ще ви струва всичко, как се развива пазарът в момента и т. н.