Превърнете терасата си в място за почивка

24 Юни 2022

Време за четене: 1 минута

Лятото е един от любимите ни сезони.

Времето е чудесно, което е и предпоставка да искаме да стоим, колкото се може повече навън.  Заради това и терасата е най-приятното и релаксиращо място за повечето хора. Бихме искали ви представим няколко лесно приложими идеи за декориране на тераси.

Превърнете вашето външно пространство в едно по-уютно място независимо от размера му!

Всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на сутрешното си кафе или вечерния си коктейл, е маса и удобен стол. Най-добре е да изберете такъв, който се сгъва, за да можете да го приберете вътре, ако завали.

Запълнете терасата си със саксии с висящи растения, за да придадете усещането за  двора за който винаги сте мечтали. Може да засадите и билки, които ще носят чудесен аромат.

Няма нужда да инвестирате в скъпи мебели – особено ако сте просто наематели. Вземете няколко обемни и удобни възглавници за пода.

Добавете мекота и уют на вашия балкон с шарени килимчета. Плюсовете на килимите също е и че терасата ви винаги ще бъде по-чиста.

Окачете картини, вятърни звънчета и други арт елементи, за да превърнете вашия балкон в продължение на апартамента ви.

Осигурете си светлина за нощите  прекарани на открито, като може да купите висяща лампа или свещ. Ако сте наематели, то по-бюджетен вариант ще са лампите за къмпинг – на батерии или към така модерните в момента соларни се лампички.