Продажби, София Модерно предградие, #39401

Цена: 60,000 €

Продаден

Регион Модерно предградие
Вид имот Къща
Година 1960
Етаж 1 от 1
Строител. Тухла
Площ 80 кв. м.
Стаи 4
Спални 3
Бани 1
Обзавеждане Обзаведен
Изложение Изток
Отопление Локално

Описание

Революшън Естейт Ви представя едноетажна къща в ж.к. Модерно предградие. Намира се на тиха, но комуникативна локация на 50 метра от новопостроен главен път. В района на разположение са хипермаркети от известни вериги  Лидл , Кауфланд , магазини, метро, детски градини и училища. Достъпът до всички точки на града е бърз и лесен, благодарение на близостта до бул. Сливница и множество спирки на градски транспорт. Къщата разполага с площ от 80 кв.м. и двор- 288 кв.м., разгърната в следното разпределение: входно антре, всекидневна с кухненски бокс, три спални, баня с тоалетна. Отопление: локално. Жилището се предлага обзаведено и е за ремонт. Двора разполага с външна постройка, която се използва за склад. Огледи с предварителна уговорка, моля цитирайте референтен номер: 39401. 

Стъпки при покупка: Детайлно оглеждане на имота; Преговаряне на условия при необходимост; Индивидуално изготвяне на предварителен договор, спрямо спецификите на сделката; Изповядване при нотариус.

Имате нужда от: Кредитен консултант? - Имаме го! Юрист? - На ваше разположение е! Нотариус? - Очаква Ви! Експерт в недвижимото имущество? Ние сме!

Какво предлагаме? Цялостно обслужване по сделката и осигуряване на всички документи; Преференциални условия при ремонтни дейности, закупуване на техника и обзавеждане; Комуникация с държавни институции; Съвети и насоки.

Информация за горепосочения имот, може да получите чрез запитване или директна връзка с нас , като ще Ви е необходим следният референтен номер: 39401.
За повече подобни имоти, свържете се с нас!

Изпрати запитване

+359 882 410 355

Топ оферти

Топ предложения за подобни имоти Продажби в София: Модерно предградие

Топ предложения за подобни имоти Продажби в София: Къща

Къща в ж.к. Бояна

Площ 424 кв. м. Стаи 6 стаи
спални 3 спални бани 5 бани

Къща в с. Брезнишки извор

Площ 50 кв. м. Стаи 4 стаи
спални 1 спални бани 1 бани

Къща в ж.к. Триъгълника

Площ 114 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани

Къща в гр. Банкя

Площ 270 кв. м. Стаи 7 стаи
спални 4 спални бани 2 бани

Къща в кв. Република 2

Площ 70 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани