Ново строителство, София Витоша, #547

Цена от 207 500 €

Регион Витоша
Вид имот Сграда
Година 2024
Етаж 2 от 11
Изолация Да
Асансьор Да

Виж апартаментите

Описание

🏢 Локация:

Нашата нова сграда "Reina Sofia Residence" се намира в южна София, с удобен достъп до всяка точка на градa. Локацията на сградата е в непосредствена близост до метростанция „Витоша“, МОЛ „Парадайс“ и Зоопарк София. 

🏰 Разположение:

"Reina Sofia Residence" е иновативен проект, съчетаващ в себе си функционалност, енергийна ефективност и безкомпромисно качество на строителството. Жилищната част се състои от две сгради, изградени при свързано застрояване и е решена в пет входа – вход А, Б, В, Г и Д.

🌟Удобства:

За удобство на живущите в сградата на ниво Партер се разполага Заведение за обществено хранене с градина, както и просторно Търговско помещение и още 7бр. по-малки търговски помещения.

Зелени площи и алеи:

Предвиденото озеленяване е под формата на тревиста растителност и дървета, стилно оформени и разпределени.

🔒 Безопасност и сигурност:

Вашата сигурност и спокойствие са наш приоритет. „Reina Sofia Residence“ ще разполага с видеонаблюдение и денонощна охрана на входа на сградата.

📝 Допълнителна информация:

Този жилищен комплекс представлява уникално съчетание на съвременен стил и близостта към природата на планината Витоша.  НИЕ РАЗПОЛАГАМЕ с голям асортимент от големи апартаменти: тристайни, многостайни и търговски обект - магазин.

СГРАДАТА ВЕЧЕ Е ЗАВЪРШЕНА в етап "Груб строеж"! На този етап се извършват Вътрешни инсталации. Пусков срок: 2024г.

💰 Цена и контактна информация:

За информация относно цената на апартаментите и допълнителни подробности, моля, свържете се с нас и цитирайте референтен номер: 547.

Брокер на недвижими имоти Галина Василева

Галина Василева

Експерт продажби

Информация за горепосочения имот, може да получите чрез запитване или директна връзка с нас , като ще Ви е необходим следният референтен номер: 547.
За повече подобни имоти, свържете се с нас!

Изпрати запитване

+359 882 410 355

Топ оферти

Топ предложения за подобни имоти Ново строителство в София: Витоша

Топ предложения за подобни имоти Ново строителство в София: Сграда