Тристаен, под наем, Център

Площ 110 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани

Мезонет в ж.к Витоша

Площ 122 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани