Тристаен апартамент в жк. Базар Левски

Площ 80 кв. м. Стаи 4 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
116700 €

Тристаен апартамент в жк. Христо Ботев

Площ 96 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
108000 €

Тристаен апартамент в жк. Трошево

Площ 91 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
75000 €

Тристаен апартамент в ж.к. Виница

Площ 90 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
129000 €

Тристаен апартамент в жк. Младост 2

Площ 80 кв. м. Стаи 4 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
80000 €

Тристаен апартамент в Гръцки квартал

Площ 107 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
260000 €

Тристаен апартамент в кв. Левски

Площ 82 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 2 бани
108500 €

Тристаен апартамент в жк. Младост 2

Площ 93 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
92000 €

Тристаен апартамент в жк. Базар Левски

Площ 100 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 2 бани
132000 €

Тристаен апартамент в ТОП Център

Площ 150 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 2 бани
435000 €

Тристаен апартамент в жк. Бриз

Площ 91 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
118000 €

Тристаен апартамент в Колхозен пазар

Площ 70 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
72000 €

Тристаен апартамент в Колхозен пазар

Площ 70 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
72000 €