Тристаен апартамент, Хладилника

Площ 120 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 2 бани
650 €

Двустаен апартамент в ж.к. Сердика

Площ 52 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
325 €

Тристаен апартамент в ж.к. Младост 3

Площ 102 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
700 €

Двустаен апартамент в ж.к. Суха река

Площ 60 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
300 €

Двустаен апартамент в ж.к. Борово

Площ 65 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
350 €

Тристаен апартамент в ж.к. Овча купел

Площ 80 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани -11 бани
300 €

Тристаен апартамент в ж.к. Стрелбище

Площ 98 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
450 €

Едностаен апартамент в ж.к. Надежда 4

Площ 60 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
240 €

Едностан апартамент в ж.к. Младост 3

Площ 45 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
300 €

Двустаен апартамент в ж.к. Младост 4

Площ 50 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
250 €

Едностаен апартамент в ж.к Люлин 4

Площ 40 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
200 €

Модерен мезонет в центра на София

Площ 110 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
950 €

Двустаен апартамент в ж.к. Лагера

Площ 67 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
400 €

Двустаен апартамент в ж.к. Лозенец

Площ 65 кв. м. Стаи 3 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
300 €

Двустаен апартамент в ж.к. Яворов

Площ 80 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
350 €

Двустаен апартамент в ж.к. Левски В

Площ 50 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
275 €

Офис в ж.к. Стрелбище

Площ 220 кв. м. Стаи 8 стаи
бани 2 бани
1450 €