Търсене

Продажби, София Студентски град, #2054

Цена: 57542 €

Заяви оглед

Регион Студентски град
Вид имот Едностаен
Година 2023
Етаж 4 от 6
Строител. Ново
Площ 39 кв. м.
Стаи 1
Спални 1
Бани 1
Обзавеждане Необзаведен
Изложение Север
Отопление Газ
Асансьор Да
Изолация Да

Описание

Революшън Естейт представя едностаен апартамент с площ от 39 кв.м., намиращ се на 4-ти етаж от шест етажна сграда 'Сердика'  в най-търсения и най-известния  квартал на град София -  ж.к. Студентски град.

Разпределение: входно антре, стая, баня с тоалетна, лоджия.

Изложение: Север.

Локация: Районът се отличава с отлично развита инфраструктура, транспортна достъпност и комуникативност.  В близост се намира Околовръстен път, бул. Симеоновско шосе, има осигурен лесен и бърз достъп до Мол Парадайз , Летище София и др.

Проект  Сердика  ще бъде бижуто на Студентски град, той впечатлява с иновативна визия и фасада. Сградата има огромен асортимент от разнообразни апартаменти, наброяващи общо 176 броя, от които едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни, 42 гаража и 23 паркоместа. Разполага с партерни апартаменти със собствени веранди и озеленено дворно пространство.

Качество: Инвеститорът гарантира висококачествена топлоизолация на всички стени, тавани и покривни тераси. Допълнителна хидроизолация на подземно ниво и покриви. Осигурено отопление с разпределителни кутии и разводки за монтаж на отоплителни тела и климатици. Изграждане на соларни инсталации с цел минимизиране на експлоатационни разходи на сградите.

Сградата е с богато озеленено пространство, с алеи за разходка и обезопасени места за детски игри. Фасадите ще бъдат облицовани с каменна вата, окачена фасада и минерална мазилка. Висок клас немска дограма.

Инвеститорът предлага различни схеми на плащане.
Възможност за закупуване на ГАРАЖИ, ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ПАРКОМЕСТА!!!
Цените са БЕЗ ДДС! Референтен номер: 2054.

Информация за горепосочения имот, може да получите чрез запитване или директна връзка с нас , като ще Ви е необходим следният референтен номер: 2054.
За повече подобни имоти, свържете се с нас!

Изпрати запитване

+359 882 410 355

Топ оферти

Топ предложения за подобни имоти Продажби в София: Студентски град

Топ предложения за подобни имоти Продажби в София: Едностаен