Двустаен апартамент Винс

Площ 56 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
250 €

Двустаен апартамент Младост 1

Площ 48 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
150 €

Двустаен апартамент Младост 1

Площ 73 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
275 €

Двустаен апартамент Бриз

Площ 78 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
450 €

Двустаен апартамент Колхозен пазар

Площ 85 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 2 спални бани 1 бани
150 €

Двустаен апартамент Спортна зала

Площ 65 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
250 €

Двустаен апартамент Чайка

Площ 72 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
300 €

Двустаен апартамент Цветен квартал

Площ 82 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
300 €

Двустаен апартамент Колхозен пазар

Площ 50 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
200 €

Двустаен апартамент Конфуто

Площ 65 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
300 €

Двустаен апартамент Център

Площ 55 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
210 €

Двустаен апартамент Трошево

Площ 40 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
175 €

Двустаен апартамент Левски

Площ 70 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
300 €

Двустаен апартамент Център

Площ 72 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
300 €

Двустаен апартамент Генерали

Площ 65 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
225 €

Двустаен апартамент Колхозен пазар

Площ 65 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
200 €

Двустаен апартамент Център

Площ 65 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
380 €

Двустаен апартамент Виница

Площ 47 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
175 €

Двустаен апартамент Цветен квартал

Площ 55 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
200 €

Двустаен апартамент ХЕИ

Площ 55 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
215 €