Искате да закупите имот?

Разчитайте на нашето професионално съдействие!

По-долу ще Ви запознаем с  част от услугите, които получавате щом изберете да работите с нас:

 

  • Ние не само ще намерим Вашия мечтан имот, но ще Ви помогнем с юридически съвети, в преговорите за уточняване условията за закупуване и при евентуални проблеми възникнали по време на периода и след това.
  • Ние съдействаме при издаването и осигуряването на нужните документи, за да протече целият процес гладко. Нашите документи и договори за наем са изготвени от юристи с дългогодишен опит в тази сфера. Сътрудничеството с нас гарантира правната чистота на сделката и успеха при покупка на недвижим имот. Наш адвокат, ще изготви проверка на собствеността на избрания от Вас имот.
  • Ако нямате необходимите знания, опит и информация, за да определите пазарната стойност на имота, който търсим, Ние ще Ви консултираме напълно безплатно.
  • Нашите консултанти проучваме пазара на недвижими имоти ежедневно. Сътрудничим си и с утвърдени агенции и строители. Така успяваме да намерим имота, който е най-подходящ за Вас и е на най-добра цена.
  • Екипът ни се състои от млади и амбиционзи хора владеещи чужди езици, и ако за първи път купувате недвижим имот – те ще останат с Вас не само до края на сделката, а и при възникнали проблеми след това.
  • Избирайки да работите с нас, може да бъдете сигурни, че ще получите индивидуален подход и отношения по време на целия процес. Офисът ни е на комуникативна локация и е винаги отворен за възникнали въпроси.
  • Революшън Естейт е компания с положителна репутация, както сред агенциите, така и сред клиентите. Ние ценим нашето добро име и за нас на-голямата награда е добрата препоръката след като намерим Вашия мечтан дом, офис или др.

 

Превърнете намирането на имот в приятно преживяване, изпълнено с много усмивки и положителни емоции.

 Бъдете с нас!

Купи имот

+359 88 265 5859