Търсене
Регион Едностаен Двустаен Тристаен Четристаен Средно за региона
Зона Б-5
Едностаен
Двустаен
Тристаен 800 € 8.42 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 800 € 8.42 €/кв.м
Зона Б-19
Едностаен
Двустаен 600 € 9.09 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 600 € 9.09 €/кв.м
Зона Б-18
Едностаен 288 € 6 €/кв.м
Двустаен 422 € 6.81 €/кв.м
Тристаен 550 € 5.19 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 420 € 5.83 €/кв.м
Западен парк
Едностаен
Двустаен 250 € 4.17 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 250 € 4.17 €/кв.м
Яворов
Едностаен
Двустаен 420 € 7.64 €/кв.м
Тристаен 750 € 7.5 €/кв.м
Четиристаен 750 € 5.36 €/кв.м
Средно за региона 640 € 6.51 €/кв.м
Сухата река
Едностаен
Двустаен 395 € 5.9 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен 450 € 4.64 €/кв.м
Средно за региона 422.5 € 5.15 €/кв.м
Студентски град
Едностаен 262 € 7.28 €/кв.м
Двустаен 572 € 8.8 €/кв.м
Тристаен 750 € 6.58 €/кв.м
Четиристаен 900 € 4.5 €/кв.м
Средно за региона 621 € 5.99 €/кв.м
Стрелбище
Едностаен
Двустаен 495 € 8.25 €/кв.м
Тристаен 875 € 8.33 €/кв.м
Четиристаен 1900 € 7.6 €/кв.м
Средно за региона 1090 € 7.88 €/кв.м
Слатина
Едностаен
Двустаен 325 € 7.22 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 325 € 7.22 €/кв.м
Симеоново
Едностаен 350 € 5.93 €/кв.м
Двустаен 445 € 6.85 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 397.5 € 6.41 €/кв.м
Редута
Едностаен
Двустаен 325 € 4.78 €/кв.м
Тристаен 457 € 5.25 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 391 € 5.05 €/кв.м
Подуяне
Едностаен 350 € 7 €/кв.м
Двустаен
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 350 € 7 €/кв.м
Овча купел 2
Едностаен
Двустаен 425 € 6.44 €/кв.м
Тристаен 400 € 4.44 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 412.5 € 5.29 €/кв.м
Овча купел
Едностаен
Двустаен 400 € 5.71 €/кв.м
Тристаен 350 € 2.99 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 375 € 4.01 €/кв.м
Овча купел 1
Едностаен
Двустаен
Тристаен 400 € 5.41 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 400 € 5.41 €/кв.м
Надежда 2
Едностаен
Двустаен 300 € 7.5 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 300 € 7.5 €/кв.м
Надежда 1
Едностаен
Двустаен 350 € 5.3 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 350 € 5.3 €/кв.м
Мусагеница
Едностаен
Двустаен
Тристаен 880 € 5.5 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 880 € 5.5 €/кв.м
Модерно предградие
Едностаен
Двустаен
Тристаен 330 € 5.5 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 330 € 5.5 €/кв.м
Младост 4
Едностаен
Двустаен 509 € 6.79 €/кв.м
Тристаен 624 € 8.21 €/кв.м
Четиристаен 662 € 6.02 €/кв.м
Средно за региона 598.33 € 6.88 €/кв.м
Младост 3
Едностаен
Двустаен 350 € 5.15 €/кв.м
Тристаен 425 € 7.46 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 387.5 € 6.2 €/кв.м
Младост 2
Едностаен
Двустаен 532 € 9.17 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 532 € 9.17 €/кв.м
Младост 1
Едностаен
Двустаен 300 € 6 €/кв.м
Тристаен 457 € 6.35 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 378.5 € 6.2 €/кв.м
Манастирски ливади
Едностаен
Двустаен 483 € 7.21 €/кв.м
Тристаен 1012 € 7.61 €/кв.м
Четиристаен 1025 € 5.26 €/кв.м
Средно за региона 840 € 6.38 €/кв.м
Люлин 9
Едностаен
Двустаен 350 € 6.36 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 350 € 6.36 €/кв.м
Люлин 5
Едностаен
Двустаен 275 € 5.5 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 275 € 5.5 €/кв.м
Люлин 3
Едностаен
Двустаен 350 € 5.38 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 350 € 5.38 €/кв.м
Люлин 2
Едностаен
Двустаен 295 € 4.28 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 295 € 4.28 €/кв.м
Люлин 10
Едностаен 350 € 7 €/кв.м
Двустаен
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 350 € 7 €/кв.м
Лозенец
Едностаен 450 € 10 €/кв.м
Двустаен 550 € 3.59 €/кв.м
Тристаен 738 € 7.45 €/кв.м
Четиристаен 1600 € 8.99 €/кв.м
Средно за региона 834.5 € 7.03 €/кв.м
Левски
Едностаен
Двустаен 365 € 5 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 365 € 5 €/кв.м
Лагера
Едностаен
Двустаен 450 € 7.63 €/кв.м
Тристаен 787 € 7.72 €/кв.м
Четиристаен 480 € 3.43 €/кв.м
Средно за региона 572.33 € 5.7 €/кв.м
Красно село
Едностаен
Двустаен 412 € 6.65 €/кв.м
Тристаен 450 € 5 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 431 € 5.67 €/кв.м
Красна поляна
Едностаен
Двустаен 325 € 6.25 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 325 € 6.25 €/кв.м
Княжево
Едностаен
Двустаен 375 € 7.5 €/кв.м
Тристаен 600 € 6.67 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 487.5 € 6.96 €/кв.м
Изток
Едностаен
Двустаен 325 € 7.74 €/кв.м
Тристаен 1750 € 12.5 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 1037.5 € 11.4 €/кв.м
Изгрев
Едностаен
Двустаен 506 € 7.78 €/кв.м
Тристаен 650 € 6.57 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 578 € 7.05 €/кв.м
Иван Вазов
Едностаен
Двустаен
Тристаен
Четиристаен 1225 € 8.88 €/кв.м
Средно за региона 1225 € 8.88 €/кв.м
Хладилника
Едностаен 350 € 7 €/кв.м
Двустаен
Тристаен 588 € 6.39 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 469 € 6.61 €/кв.м
Хиподрума
Едностаен
Двустаен 325 € 4.85 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 325 € 4.85 €/кв.м
Хаджи Димитър
Едностаен
Двустаен 342 € 5.61 €/кв.м
Тристаен 400 € 5.71 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 371 € 5.66 €/кв.м
Гоце Делчев
Едностаен
Двустаен 375 € 4.93 €/кв.м
Тристаен 1067 € 8.82 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 721 € 7.32 €/кв.м
Горубляне
Едностаен
Двустаен
Тристаен 950 € 9.6 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 950 € 9.6 €/кв.м
Горна баня
Едностаен
Двустаен 400 € 4.71 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 400 € 4.71 €/кв.м
Гео Милев
Едностаен
Двустаен 475 € 5.79 €/кв.м
Тристаен 970 € 9.7 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 722.5 € 7.94 €/кв.м
Дружба 2
Едностаен 250 € 7.58 €/кв.м
Двустаен 450 € 7.5 €/кв.м
Тристаен 388 € 4.41 €/кв.м
Четиристаен 700 € 5.83 €/кв.м
Средно за региона 447 € 5.94 €/кв.м
Дружба 1
Едностаен
Двустаен 250 € 3.73 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 250 € 3.73 €/кв.м
Драгалевци
Едностаен
Двустаен 350 € 4.38 €/кв.м
Тристаен 1000 € 9.26 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 675 € 7.18 €/кв.м
Дианабад
Едностаен 300 € 7.89 €/кв.м
Двустаен 560 € 8.75 €/кв.м
Тристаен 500 € 5.56 €/кв.м
Четиристаен 450 € 5 €/кв.м
Средно за региона 452.5 € 6.42 €/кв.м
Дървеница
Едностаен
Двустаен 350 € 7.78 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 350 € 7.78 €/кв.м
Бояна
Едностаен
Двустаен 425 € 4.94 €/кв.м
Тристаен 875 € 4.19 €/кв.м
Четиристаен 1000 € 5 €/кв.м
Средно за региона 766.67 € 4.65 €/кв.м
Борово
Едностаен
Двустаен 495 € 7.86 €/кв.м
Тристаен 420 € 6.09 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 457.5 € 6.93 €/кв.м
Бели брези
Едностаен
Двустаен 400 € 6.67 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 400 € 6.67 €/кв.м
Банишора
Едностаен
Двустаен 394 € 6.46 €/кв.м
Тристаен 550 € 5 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 472 € 5.52 €/кв.м
Бъкстон
Едностаен
Двустаен 425 € 7.46 €/кв.м
Тристаен 488 € 5.48 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 456.5 € 6.25 €/кв.м
Център
Едностаен 319 € 9.67 €/кв.м
Двустаен 540 € 7.94 €/кв.м
Тристаен 916 € 8.56 €/кв.м
Четиристаен 925 € 6.61 €/кв.м
Средно за региона 675 € 7.76 €/кв.м
Център - Пл. Македония
Едностаен
Двустаен
Тристаен 475 € 4.75 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 475 € 4.75 €/кв.м
Толстой
Едностаен
Двустаен 375 € 4.46 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 375 € 4.46 €/кв.м
Връбница 2
Едностаен
Двустаен 260 € 4.13 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 260 € 4.13 €/кв.м
Връбница 1
Едностаен
Двустаен 350 € 6.36 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 350 € 6.36 €/кв.м
Триъгълника
Едностаен
Двустаен 325 € 5.91 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 325 € 5.91 €/кв.м
Кръстова вада
Едностаен 238 € 4.58 €/кв.м
Двустаен 614 € 9.03 €/кв.м
Тристаен 1125 € 10.82 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 659 € 8.83 €/кв.м
Витоша
Едностаен 75000 € 1500 €/кв.м
Двустаен 431 € 6.16 €/кв.м
Тристаен 48267 € 416.09 €/кв.м
Четиристаен 650 € 5.91 €/кв.м
Средно за региона 31087 € 359.39 €/кв.м
Илинден
Едностаен 250 € 5 €/кв.м
Двустаен 360 € 5.54 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 305 € 5.3 €/кв.м
Разсадника
Едностаен
Двустаен 350 € 6.36 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 350 € 6.36 €/кв.м
Сердика
Едностаен
Двустаен 375 € 5.77 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 375 € 5.77 €/кв.м
Оборище
Едностаен
Двустаен 438 € 6.74 €/кв.м
Тристаен 800 € 6.67 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 619 € 6.69 €/кв.м
Враждебна
Едностаен 250 € 7.14 €/кв.м
Двустаен
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 250 € 7.14 €/кв.м
Левски Г
Едностаен
Двустаен 377 € 6.18 €/кв.м
Тристаен 450 € 4.5 €/кв.м
Четиристаен
Средно за региона 413.5 € 5.14 €/кв.м
Медицинска академия
Едностаен
Двустаен 450 € 7.5 €/кв.м
Тристаен
Четиристаен
Средно за региона 450 € 7.5 €/кв.м