Едностаен апартамент Център

Площ 35 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
175 €

Едностаен апартамент Възраждане 3

Площ 47 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
165 €

Едностаен апартамент Виница

Площ 45 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
160 €

Едностаен апартамент Аспарухово

Площ 45 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
125 €

Двустаен апартамент Аспарухово

Площ 47 кв. м. Стаи 2 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
175 €

Едностаен апартамент Конфуто

Площ 45 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
150 €

Едностаен апартамент Чаталджа

Площ 26 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
150 €

Едностаен апартамент в жк. Левски

Площ 37 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
150 €

Едностаен апартамент м-т Ален мак

Площ 42 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
140 €

Едностаен апартамент Младост 1

Площ 27 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
175 €

Едностаен апартамент м-т Ален мак

Площ 40 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
125 €

Едностаен апартамент Спортна зала

Площ 43 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
200 €

Едностаен апартамент ХЕИ

Площ 30 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
140 €

Едностаен апартамент Гръцка махала

Площ 17 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
85 €

Едностаен апартамент Гръцка махала

Площ 17 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
115 €

Едностаен апартамент Гръцка махала

Площ 43 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
215 €

Едностаен апартамент Младост

Площ 45 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
150 €

Едностаен апартамен Левски

Площ 45 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
180 €

Едностаен апартамент Център

Площ 35 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
225 €

Двустаен апартамен Спортна зала

Площ 30 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
200 €

Едностаен апартамент Бриз

Площ 35 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
160 €

Едностаен апартамент Чаталджа

Площ 35 кв. м. Стаи 1 стаи
спални 1 спални бани 1 бани
175 €