Tърсите имот под наем?

Разчитайте на нашето професионално съдействие!

По-долу ще Ви запознаем с част от услугите, които получавате щом изберете да наемете своя нов дом с нас:

  •  Ние не само ще намерим Вашия нов дом, но ще Ви помогнем с юридически съвети, в преговорите за уточняване условията за наемане и при евентуални проблеми възникнали по време на периода и след това.
  •  Ние съдействаме при издаването и осигуряването на нужните документи, за да протече целият процес гладко. Нашите документи и договори за наем са изготвени от юристи с дългогодишен опит в тази сфера.
  •   Ако нямате необходимите знания, опит и информация, за да определите пазарната стойност на жилището, което търсим,, Ние ще Ви консултираме напълно обективно, защото нашите консултанти следят ежедневно цените на имотния пазар.
  •  Агенцията ни работи активно с над 8 000 реални имота, което ще допринесе за по-бързото намиране на Вашия нов дом. Нашите консултанти поддържат връзка ексклузивно и с много препоръчани собственици, което им осигурява възможност първи да се запознават с най-новите имоти, които още не са достигнали до интернет пространството.
  •  Екипът ни се състои от млади и амбиционзи хора владеещи чужди езици, и ако за първи път наемате жилище в България не се тревожете – те ще останат с Вас не само до края на сделката, а и при възникнали проблеми след това.
  •  Избирайки да работите с нас, може да бъдете сигурни, че ще получите индивидуален подход и отношения по време на целия процес. Офисът ни е на комуникативна локация и е винаги отворен за възникнали въпроси.
  •  Революшън Естейт е компания с положителна репутация, както сред агенциите, така и сред клиентите. Ние ценим нашето добро име и за нас на-голямата награда е добрата препоръката след като намерим Вашия мечтан дом, офис или др.

Превърнете намирането на имот в приятно преживяване, изпълнено с много усмивки и положителни емоции.

Бъдете с нас!

Наеми имот под наем

+359 88 265 5859