ТАЙНИТЕ НА ПЕРФЕКТНАТА СПАЛНЯ 🤫

12 Окт 2022

Време за четене: 1 минута

Спалнята е мястото, което трябва да ни кара да се чувстваме комфортно и спокойно. Всичко в нея има значение, от килима до полилея, от цветовете до подредбата на мебелите. Ако всичко е изпипано, спалнята ни ще ни направи по-здрави, по-щастливи и енергийно по-силни.

За да направим спалнята си перфектна трябва да обърнем внимание на няколко неща.

Осветлението.

Едно от нещата, които създава най-много уют в спалнята е разпръснатото или локалното осветление. Романтиката, която красивата нощна лампа може да придаде на спалнята, е незаменима. Помислете за това, когато обзавеждате спалнята си.

Нощните шкафчета.

Една наистина впечатляваща част от интериора в спалнята, това е добре подбраното и стилно нощно шкафче, обзаведено с необходимите вкус и функционалност. Ако обзавеждането ви не включва нощно шкафче, изберете друга мебел, която да изпълнява и съчетава едновременно тези функции, но да заема важно място в помещението.

 Поставете акцент върху леглото.

Магията се случва там, на леглото. Затова го направете централна фигура в спалнята. Не го забивайте до някой ъгъл или до гардероба например. Дайте му възможност да се изяви като съществен обект, фокусиращ вниманието към себе си. Декорирайте го добре. Украсете го с пухкави възглавници.

Картини

Тъй като спалнята е място само за вас и най-близкия ви човек, е важно да инвестирате в интериора ѝ. Ако леглото е фокусната точка на спалнята, една изящна красива картина над него би завършила цялостното звучене на вашето най-интимно помещение.