МИС ВАРНА 2022

28 Юли 2022

Време за четене: 3 минути

Церемонията ще се състои на 25-ти август от 20.30 часа в лятната градина на комплекс Морско казино, където сред двадесет варненски красавици ще бъде избрана новата Мис Варна 2022. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България 2022. Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто.
Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Радостина Илиева и Галя Долапчиева - Alegra /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Avangard, а обувките се правят по поръчка от Sara Pen. Аксесоарите на участничките в конкурса ще бъдат специално изработени от дизайнерите на Accessories Radapola.
За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топ-коафьорите от Christian of Roma, а за грима - екипът на гримьорката Кристина Славова - Mascara.
Мис Варна 2022 ще се осъществи с генералното партньорство на Revolution Estate, както и на DENTAPRIME, ProDerma, Corset, Хидрострой, Fitness Line, Skin Solution, Christian of Roma, ISAUTO, MoiataKozmetika, Медицински Център "Рефлекс", Canella Salon, Sara Pen, Reaction и CODE Fashion TV .

Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2022 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.
Освен титлата МИС ВАРНА 2022 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2022. Гласуването за нея ще стартира на 15.08 на сайта- www.missvarna.com

За всички участнички в конкурса са предвидени много подаръци, осигурени от Ателие Кина Кудева, Skin Solution, REFAN, MoiataKozmetika, Christian of Roma, ORIFLAME, Sara Pen, Veteida, оптики Leonardo, ADVA , Accessories Radapola, Гранд хотел Банско, Гранд хотел Свети Влас, Mascara, Maroccanoil, Studio Reshovski, Reaction, SSG, ISAUTO и много други.
Официален медиен партньор на събитието - CODE Fashion TV.
Медийни партньори са още – BG радио, радио NRJ и Вероника, Just Pablo, списанията БУЛКА и Текстил, както и интернет сайтовете – www.fashion.bg, www.moda.bg, www.moreto.net, www.hilife.bg, www.varnautre.bg, www.petel.bg, www.lifeonline.bg, www.novavarna.net, www.lifestyle.bg, www.varna24.bg, www.silnavarna.bg, www.madeinvarna.com, www.chernomore.bg,www.24chasa.bg, www.sevastopol.bg, www.bg.news и много други..